Samenwerking

Exertis AV en Avocor sluiten distributieovereenkomst in de Benelux

Exertis AV is verheugd een samenwerking met Avocor aan te kondigen in België, Nederland en Luxemburg

Exertis AV

Exertis AV kondigt een samenwerking met Avocor aan in België, Nederland en Luxemburg. Avocor is een wereldwijde, fabrikant van interactieve schermen. Deze samenwerking markeert een belangrijke een belangrijke mijlpaal voor beide bedrijven in hun streven naar het leveren van state-of-the-art technologie en het verbeteren van de collaboration space experience bij klanten. 

Avocor

Het merk Avocor heeft een sterke groei doorgemaakt op de Europese markt en zich gevestigd als een vertrouwd merk dat bekend staat om zijn productkwaliteit en ongeëvenaarde klantenservice. Door het uitgebreide innovatieve productportfolio zijn de Avocor-oplossingen geschikt voor toepassingen in verschillende sectoren.

Avocor-producten zijn ontworpen met de nieuwste (touch) displaytechnologie en passen perfect bij de manier waarop medewerkers willen vergaderen en samenwerken volgens de meest moderne technologie. Ze bieden een eersteklas, flexibele gebruikerservaring die eenvoudig kan worden toegepast binnen de hele onderneming. Hiermee stimuleert Avocor het hybride werken en draagt het bij aan het smart office-concept. Avocor’s ecosysteem van industriële partners bevat een aantal van de bekendste merken op het gebied van samenwerkingstechnologie, waardoor een naadloze gebruikerservaring wordt geboden voor elke vergadering of presentatie.

Product toevoeging

Christ-Jan Beljaars, Sales Director bij Exertis AV: “We zijn verheugd om de producten van Avocor toe te kunnen voegen aan ons portfolio. Nu steeds meer bedrijven kiezen voor een hybride werkmodel, is de mogelijkheid om vanaf elke locatie samen te werken essentieel. De collaboration-oplossingen van Avocor zijn ontworpen om teamwork te bevorderen en zorgen voor een soepele samenwerking, zowel virtueel als face-to-face. Deze nieuwste toevoeging benadrukt onze toewijding aan het uitrusten van onze resellers met uitgebreide oplossingen voor een optimale workplace en meeting room experience, inclusief schermen voor het bouwen van een Microsoft Signature Room.”

De samenwerking tussen Avocor en Exertis AV betekent een baanbrekende stap voorwaarts voor interactieve display-oplossingen in de Benelux. Door hun expertise en middelen te combineren, zijn beide bedrijven klaar om de markt opnieuw vorm te geven en klanten te voorzien van geavanceerde, gebruiksvriendelijke en toekomstbestendige technologie.

“We zijn verheugd Exertis AV aan boord te hebben als distributeur voor de Benelux”, zegt Bob Hanemaaijer, Sales Manager Benelux bij Avocor. “Door de sterke, wereldwijde expansie van Avocor en de groeiende vraag naar onze oplossingen in de Benelux, kunnen wij onze resellers hiermee meer waarde en ondersteuning bieden. Wij kijken enorm uit naar de samenwerking!”

Vorig bericht Twee bedrijven failliet in Zeeland in eerste weken april
Volgend artikel Twee bedrijven failliet in Zeeland eerste helft maart

Nu op WijZeeland